Areyou's Precious Moment...

By: Areyou intan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jan-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
Nadia & Bakhtiar - Engagement

the hantaran...
 
 
View all 50 photos...
Congrates my dear cousin...sama2 ler kita dapat lesen 'P'







Monday, 24-Nov-2008 00:05 Email | Share | | Bookmark
..::My P's License::..

the hantaran...
 
 
View all 87 photos...

..::the event::..



..::the ring::..


Friday, 1-Aug-2008 19:09 Email | Share | | Bookmark
..::Happy Birthday my dear::..

titanic ship i think ;P
lilin yg menerangi meja kami..huhuhu...
fuh..makan jgn xmakan...
View all 30 photos...
A short series of belated celebration just for you...

Quote:
@Tasik Idaman, Dengkil.




happy 29th birthday...



May Allah bless u alwayz...get more success in d future..n stay cute will ya


Tuesday, 29-Jul-2008 16:49 Email | Share | | Bookmark
Adventure@D'Muara Resort, Kuantan.

 
 
 
View all 48 photos...
@ pantai D'Muara Resort
date : 19 - 20 July, 2008.




*Mini laporan dari syaliza...

Quote:
Akum,

Korang dah tengok ke pic yg Mai uplaod tu? Klau dah tgk, ni baca mini report kami pi sana lak ek...Enjoy bebeh...

19/7/08 (Sabtu)

Sya, Nani n Mai gerak dr KL pkul 11.00 pg. Kami pi ngan driver bus Transnasional...santai je pakcik tu bwk bas, siap leh mkn kuaci lagi...caya lah...

Abg Joe, Kak Ain + anak2, Unie (wife badul) + anak & Da bertolak lebih kurang kol 9.00 lebih kot dr Trg.....

Lbih krang kol 2, kami spai kat Kuantan...kami pi umah Ziema dulu sbelum check in kat resort....Ziema jamu perut kami yg berdangdut ni mkn nasi kerabu...+ayam msk merah + daging greng. Sedap wooo...tp jgn tanya sapa masak ek...shhh...secret sapa yg pi sana je tau...hehhehe

Dah kenyang, kami gerak ke Muara Beach Resort utk check in. Chalet tu klau xsilap area Cherating. Kami kongsi 6 org sebilik (RM 130) n abg joe + famili satu bilik (RM 90). Bilik kami mmg port cantik punya...dkat je ngan kolam renang. Sambil mandi, menjamu selera ngan lemang Kijal, rendang Nogori & kek coklat. Semua mknan di sponsor sepenuhnya oleh Abg Joe + Kak Ain. Terima kasih daun keladi ye kak n abg ku...Lain kali leh la jamu kami lagi....Murah rezeki...

Klau xmain bowling kelapa mmg xsah la klau kami berkumpul..Pin nya botol mineral di isi air kolam, bola nya kelapa kering..Ziema lagi terror..guna kelapa yg lonjong sbgai bola...Caya la wehhh..Bola tampar pun sempat gak la main...al maklumla sumer terror..spai merah2 tgn..abg joe je lain jantina...

Mlm....pi makan satay kat bandar...isi minyak sebelum continue xtvt. Then, pi Teluk Cempedak (TC). Happening gak mlm tu. Ada gerai2 jual souvenir, jual batik...Tp yg paling syok jumpa kartunis majalah Gila2. Ada Boy PJ, Aza (yg draw kartun bdak pkai beg skolah tuuu...) n ramai lagi yg kami xsure sapa...yg tahu drang kartunis la...Ada kekwan amik peluang lukis sketch muka drang illustrasi kartun...Ada gak la sempat lukis gbar berdua, buat hadiah cik abang nanti......Kol 12 lebih baru balik chalet...Sleep time....krooohhhhh.

20/7/08 (Ahad)

Sumer terbabas tido...siap2..kami check out trus...sblum check out, spat lagi kami try menembak guna bullet paint ball..boleh la gak rasa tembak botol, kepala arnab n tutup tin..nanti leh la tgk sapa pling bergaya time menembak..wakil Trg katakan..siap posing maut lagi...kuang (3x)

Makan tghari kat bandar (Aidas Corner). Then layan main bowling kat Megamall, 2 games...wakil Trg gak la yang menang...syabas BJoe. Lepas main..time to berpisah..... Abg joe n famili stay lagi one day, isnin baru balik, ada meting...

Kami singgah jap umah Ziema, solat, mkan keropok, greng pisang...Unie, Nani n Da balik ke Trg. Sya n Mai balik ke KL. Driver kami kol 6 baru gerak...Ziema pi htar kat bdar..

Untuk Ziema & Hisham, terima kasih banyak2 sudi menerima kunjungan kami ke sana...kelam-kabut umah korang dikunjungi kami....

Untuk kekawan yg joint this xtvt (Abg Joe, Kak Ain + anak2, Unie + anak, Da, Nani n Mai), tq gak sbab korang sudi meluangkan masa peribadi korang dan joint this xtvt.

Untuk Din n Imah, keseronokan ada rase kureng skit korang xdpt joint. Abg Joe xder geng nak mengabiskan mkanan..Terpaksa la Abg Joe tanggung sorang2....Whatever, hopefully Imah ok..

Kepada sesapa yg berkenaan (phm2 je lah - sapa yg pi je), klau nak tambah mini report ni, dipersilakan..

Astalavista bebeh...






Quote:
Salam sumer...

baru jer berkesempatan upload gmbr2 n baca komen2 korg...maklum ler br jer smpi KL nih ha gambar2 tu dr kamera sy + kamera B.joe...gmbr2 yg terbaik jer sy upload...kl nak upload sumer penuh ler kapasiti album tu...hehe... laporan dah sedia ada so enjoy jer la gmbr2 yg ada tu...wpun sebenarnya duk kt sana lagik enjoy...

thanx to ziema sebagai pihak penganjur dan tuan umah yg menjamu,menyediakan segala kelengkapan kami disana...bw gi mkn sate...jln2 teluk cempedak...kl ko xbw kami gi TC...Mai xkan teringin nak lukis sketch muka dia tu...tenkiu gak kt Mai...kl Mai x teringin nak lukis sketch tu..aku pun xkan teringin nak lukis sama...so tenkiu byk2 la bw gi TC tu..dpt gak la idea aku nak bg present

lagi...thanx to Sya coz belanja aku....nanti aku belanja ko plak...hehehe....thanx jugak to McDa coz bg aku tumpang keta pi umah Unie...kl ko xbg aku tumpang aku xleh main ler dgn baby Nurin seharian suntuk....best giler layan anak badul sorg ni....thanx jugak to wife badul Unie bg tumpang tido semalam kt umah dia...sementara aku tunggu B.joe amik...hehe...

tenkiu gak to dazrol & bapak coz sudi turun men bowling malam2 buta wpun daz xbaper sihat malam tu...lenkali kita ripit lagik....

last but not least...nak ucapkan jutaan tenkiu...tenkiu...and tenkiu kt B.Joe & K.Ain sefamily coz sanggup melayan karenah sy selama seminggu ni...hehe...siap smpi besut tuh n paling xlupa gi kedai butik...smpi ke hari ni duk mimpi baju tuh..tu blom terai pakai lg tu..baru amik gambar so mmg sepanjang mggu ni sy enjoy stay kt kuantan..tganu...

to K.ain...Masjid Kristal tu thn depan boleh pegi...InsyaAllah..sy bw kawan skali


Thanx a lots to all of u....thats all i can say.....

from me with love...Nani a.k.a Areyou


Saturday, 28-Jun-2008 22:04 Email | Share | | Bookmark
WiseCommunity Fun Ride @ Cameron Highlands

1st pit-stop@rawang..start your engine...
wiser...
the journey begins...
View all 35 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net